Hop til indhold

Jeg er her endnu

4. maj 2011

Hmm, ja, bloggen har ligget stille gevaldig længe, men jeg er her altså endnu. I de forløbne måneder har jeg undervist to gange om ugen på Aarhus universitet i middelalderens historie. Jeg elsker at undervise, men det tager meget af den energi og fortælletrang, som jeg ellers i perioder har lagt i bloggen. Omvendt så har bloggen ofte fungeret som ventil for de historier, som jeg ikke kunne komme af med, når jeg ikke underviste. Men nu er semesteret snart slut, mine studerende skriver opgaver, og så kan det jo være, at jeg får gjort noget ved det herinde igen 🙂

Jeg havde også engang en hjemmeside, som nu er forsvundet igen-igen. Måske er tiden inde til at genoverveje, hvad det er, jeg vil med siden – og til at få købt et webhotel for mig selv denne gang.

Mens jeg ikke har skrevet i bloggen, så har jeg til gengæld skrevet nogle artikler til www.danmarkshistorien.dk, hvoraf de fire nu er lagt op: om Klostervæsen, Helgendyrkelse, Aarhus domkirke og Mad og drikke i middelalderen.

One Comment leave one →
 1. Inger Nørgaard Nielsen permalink
  26. juli 2011 12:24

  Hej Ane

  Er du mon stadig interesseret i at købe Kulturhistorisk Leksikon for Nordisk Middelalder? Jeg har et ret pænt, brugt ex. stående, som du kan købe for 1.200 kr.

  Venlig hilsen
  Inger Nørgaard Nielsen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: