Hop til indhold

Samling på bloggen

26. juli 2010

Jeg har nu importeret indlæggene fra min gamle blog på Smartlog, og det gik imponerende godt. Det ser ud til at alle links og kommentarer er med, og tilsyneladende er der kun et enkelt indlæg, der er forsvundet i processen. Der manger nogle billeder rundt omkring, men det har andre årsager, og jeg skal se om jeg kan finde dem igen.

Det føles godt at have det hele samlet et sted, og samtidig er jeg glad for at have reddet det hele ud af Smartlog, for systemet er tydeligvis ved at falde fra hianden p.g.a. manglende vedligeholdelse.

SEO-eksperter vil måske sige, at jeg nu bør slette den gamle blog for ikke at konkurrere med mig selv om Google-ranking og den slags. Foreløbig tror jeg nu, at jeg lader den være – også fordi jeg har linket en del indlæg til hinanden, og det vil være helt uoverskueligt at skulle rette alle links til deres nye adresse.

Indlæg tilbage fra januar 2006 kan nu findes via Arkivet eller Kategorierne i menuen til højre. (Her er der så opstået en mindre skønhedsfejl, idet de importerede kategorier står med småt og de nye med stort… men i det mindste kom de med uden problemer.)

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: