Hop til indhold

Flytninger

31. januar 2010

De seneste måneder har ikke været så overskudsprægede for mit vedkommende, men nu begynder jeg at få lyst til bloggeriet igen. Siden sidst er vi flyttet fra Ringsted til Randers, og har altså nu jysk muld under fødderne igen. Jeg kender nærmest intet til byen, men indtil nu er indtrykket godt. Og så var det jo her, Niels Ebbesen vog den kullede greve i 1340, og her ved Randers Bro kæmpede også Valdemar den Stores og Svend Grathes mænd mod hinanden i 1157.

Samtidig med denne flytning IRL er min hjemmeside også flyttet. TDC nedlagde alle private hjemmesider, så www.anebysted.dk har nu fundet nyt hjem; samme dækadresse men ny host. Det betyder samtidig, at nogle af billederne her i bloggen er forsvundet, fordi de havde adresse på den gamle tdc-side. Jeg vil forsøge at lappe på det efterhånden, som jeg bliver opmærksom på forsvundne billeder.

Jeg overvejer, om bloggen også skal flytte – især fordi det er noget indviklet at håndtere billeder her på Smartlog. Jeg tester WordPress og ser, hvad der sker.

4 kommentarer leave one →
 1. Ulla permalink
  3. februar 2010 09:57

  hej Ane
  Det var ærgerligt med aflysningen – jeg havde set frem til at snakke med dig,
  Vi ses

 2. 4. februar 2010 10:35

  Hej Ulla – ja, jeg havde også glædet mig til at komme, men vi må finde en anden dag!
  Hej Charlotte – tak skal du have! Det er bl.a. det der import-export, jeg forsøger at få styr på, men det bliver sikkert WordPress, jeg lander på.

 3. 4. februar 2010 12:15

  Velkommen tilbage i blogosfæren!
  Jeg kan varmt anbefale WordPress, som jeg selv bruger. Jeg har aldrig fået taget mig sammen til at få eget domæne, selfhoste og den slags. Men der er mange fede plugins og faciliteter til det. Dog kan det vist ikke importere fra smartlog?

 4. 19. februar 2010 06:20

  Det med billeder er nu ikke så svært her på smartlog.
  Jeg lægger først billederne ind på min konto (gratis) på http://www.flickr.com og så kopierer jeg dem over i mit indlæg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: