Hop til indhold

Andre steder

5. maj 2009

Jeg får ikke skrevet så meget for tiden, men det er der heldigvis andre, der gør. For eksempel Nationalmuseets kirkearkæologer i Kirkeblog, hvor man bl.a. kan følge med i nedbrydningen af Mårup kirke.

Kokkepigen skriver om historisk mad på Herregården og i arbejderhjem – fra fisketimbaler til kålfrikadeller. Historisk mad (helt tilbage fra vikingetid og middelalder) er der også masser af hos De Arte Coquinaria.

Øm Kloster Museum har lige åbnet et flot og informativt digitalt herbarium med mange oplysninger om klosterhavens historie og lægeplanternes brug i middelalderens medicin – med katalog og opskrifter.

Reklamer
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: