Hop til indhold

Liv i middelalderen

23. august 2007

Så er det i morgen og på lørdag, at den årlige Europæisk Middelalderfestival løber af stabelen i Horsens. Der er efterhånden skudt en del middelaldermarkeder og -festivaller op rundt om i landet, men den i Horsens har eksisteret siden 1995. Årets tema er sygdom og helbredelse, hvilket var barske løjer i middelalderen. Men traditionen tro byder programmet også på masser af gøgl, musik og våbendyst i Horsens midtby, der er mørklagt og støvsuget for tomater og kaffe for at give den rette, autentiske oplevelse.

Jeg skal derover sammen med mine kolleger – det er simpelthen den årlige personaleudflugt, der i år er lagt til Horsens og middelalderen (og det var endda besluttet før, jeg startede på stedet). Det skal nok blive sjovt.

2 kommentarer leave one →
  1. Kontorchefen permalink
    24. august 2007 10:10

    Så velkommen til MIN by. Jeg er ude og spille fredag og lørdag nat, MEN er da til middelalderfestival også. Det er altid så flot. Skal i sove her. Har i en stand, eller kikker i bare.

  2. 31. august 2007 05:06

    Nå, dét er din by. Har selv boet i Skanderborg i 8 år og det var rart at høre østjysk igen! Nej, vi havde ingen stand, men kiggede bare. Og overnattede et sted ml. Vejle og Jelling – hvis man vil have noget i nærheden skal man åbenbart booke et helt år i forvejen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: