Hop til indhold

Bloggen fylder 1 år

16. januar 2007

I dag fylder bloggen her 1 år. Det er blevet til 77 indlæg om dette og hint samt en mængde gode kommentarer – tak for dem! Samtidig fylder jeg så selv et år mere og det er jo en anderledes alvorlig sag… ja, ikke fordi det i sig selv er så slemt at blive et år ældre (det modsatte ville dog være værre), men sådan en mærkedag giver en lidt for påtrængende anledning til at tænke over alt det, jeg stadig ikke har opnået i mit liv.
Den nærmeste familie var her forleden til fejring og det var dejligt at have dem her. Næste år bliver det måske lidt sværere, når vi bor længere væk. I anledning af dagen er jeg bl.a. blevet begavet med en sød Empire flødekande (jeg samler), en flot pie-form (til at bage lækre pier i), de to sidste Narnia-bøger (jeg elskede dem som barn og begyndte at genlæse dem efter jeg så filmen sidste år), lidt starthjælp til min nye krukke-have, samt to flotte tegninger fra min nevø og niece. Nevøen har tegnet det sejeste, han ved: en monstertruck med ildøjne!

4 kommentarer leave one →
 1. 16. januar 2007 06:56

  Tillykke med fødselsdagen, Ane! (Dvs. med begge to.) Hvad ønsker du dig?

 2. 16. januar 2007 07:32

  Hej Ane, osse et stort til lykke med dagen fra mig. Jeg vil osse meget gerne bede om en ønskeseddel. Håber du har haft en dejlig dag.

 3. NAH permalink
  16. januar 2007 08:16

  Hej Ane
  Tillykke med dagen og jubilæet.De bedste ønsker for jeres snarlige eksil fra det jyske. Det er da altid noget at I har bloggene og mailen og telefonen. så vidt jeg ved skulle det også virke derover!
  kh
  NAH

 4. 17. januar 2007 09:53

  Tak skal I ha! @ Gitte og Lars: tjah.. jeg “mangler” de første Star Trek-film på dvd, Kvickly har dem til 49,- i denne uge. Eller Lord of the Rings på engelsk (= en lejlighed til at læse den igen).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: